Meer weten? 024 - 3 244 244

Consultants & Taxateurs

Een juiste affiniteit met vastgoed

van Berchenstraat 17 parkzij

6511 BA Nijmegen

€ 1.177 /mnd

Nabij het centrum en NS station gelegen fraaie praktijkruimte met gedeelde entree met mooi uitzicht op het Kronenburgerpark. Tevens ook geschikt als kantoorruimte.

Vloeroppervlakte:
vanaf 157 m2.

Indeling:
4 ruimtes annex spreekkamers, 1 grote kantoortuin, keukenblok, toilet en lichtinval door middel van fraaie lichtkoepels en ramen aan de parkzijde.

Per openbaar vervoer is de locatie tevens goed bereikbaar. Op enkele minuten lopen is het centraal trein- en busstation van Nijmegen aanwezig welke direct in verbinding staat met Centraal Station Arnhem.

Huurprijs:
€. 1.177,50 per maand exclusief BTW

Huurbetaling:
De huurprijs te vermeerderen met BTW dient bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

Zekerheidsstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er minimaal een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW gesteld te worden.

Huurindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst een jaar na de ingangsdatum van de overeenkomst worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI- Alle huishoudens (basisjaar 2006 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek

Huurovereenkomst:
Op basis van het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) vastgesteld, model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW met standaard algemene bepalingen.

Aanvaarding:
In overleg.

Bijzonderheden:
De mogelijkheid bestaat ook de ruimte aan de voorzijde van het object te huren, als ook het totaal (320 m2). De ruimte aan de voorzijde is 163 m2. Zie ook op funda.

Meer informatie?
<< Terug naar portfolio
Contact
Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs
St. Canisiussingel 19H
Nijmegen 6511 TE
Telefoon: 024 - 3 244 244
E-mail: vct@hansjanssen.nl
Volg ons
Zoeken
Nieuws

Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs BV heeft de verkoop mogen begeleiden van het zeer fraaie kamerverhuurobject gelegen Fort Kijk... Meer nieuws >>

NVM-BussinessRicsNederlands-Register-Vastgoed-Taxateurstmi.fwrev