Meer weten? 024 - 3 244 244

Consultants & Taxateurs

Een juiste affiniteit met vastgoed

Expertise

Consultancy & taxaties

Banken, woningcorporaties, gemeenten, ontwikkelaars en beleggers behoren tot de klantenkring van Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs. We leveren verschillende soorten diensten aan deze organisaties, waarbij we ieder verzoek met de hoogst mogelijke zorg behandelen.

 

Woningcorporaties

Het nieuwe Waarderingsstelsel, de integrale vennootschapsbelastingplicht of de herziene Woningwet: diverse ontwikkelingen die invloed hebben op de woningcorporatiebranche. Woningcorporaties die zoeken naar een betrouwbare partij op het gebied van taxaties, portefeuillewaarderingen en marktonderzoek kunnen bij ons terecht.

Lees meer

Banken

De kwaliteit van het taxatierapport is cruciaal bij het verkrijgen van vastgoedfinancieringen. Het taxatierapport en de taxateur moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen van banken. Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs voldoet aan deze eisen. Onze taxateurs zijn lid van diverse brancheverenigingen (NVM, RICS, TEGoVA) en zijn geregistreerd bij het Nationaal Register voor Vastgoedtaxateurs (NRVT).

Lees meer

Diensten voor gemeenten

Vastgoedvraagstukken komen regelmatig voor bij gemeenten en overheden. Denk aan de eigen gebouwen, maatschappelijke panden en grondpercelen. Als externe vastgoedspecialist adviseert Hans Janssen Vastgoedconsultancy & Taxateurs graag bij dit soort kwesties.

Lees meer

Diensten voor beleggers

Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs begeleidt en coördineert geregeld beleggingstransacties. We adviseren institutionele en particuliere beleggers bij het aan- en verkopen van vastgoed. Dankzij een uitgebreid landelijke netwerk van beslissers in de vastgoedwereld kunnen wij snel, betrouwbaar en adequaat inspelen op de behoeften van de kritische belegger.

Lees meer

Diensten voor nieuwbouwontwikkeling

Het vraaggestuurd ontwikkelen van woningbouwprojecten vereist inzicht in de woonwens van de consument. De kracht van Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs ligt in het kenen van de woonwensen van de regionale woonconsument en in de kennis van het actuele en toekomstige concurrerende aanbod van nieuwbouwprojecten.

Lees meer

Contact
Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs
St. Canisiussingel 19H
Nijmegen 6511 TE
Telefoon: 024 - 3 244 244
E-mail: vct@hansjanssen.nl
Volg ons
Zoeken
Nieuws

Awaretrain breidt uit en verhuist naar nieuwbouw Kerkenbos 10-65 te Nijmegen
Met bemiddeling van Hans Janssen Vastgoedconsultants en Taxateurs... Meer nieuws >>

NVM-BussinessRicsNederlands-Register-Vastgoed-Taxateurstmi.fwrev