Meer weten? 024 - 3 244 244

Consultants & Taxateurs

Een juiste affiniteit met vastgoed

Nieuwbouwontwikkeling

Uw adviseur voor alle nieuwbouwontwikkeling

Het vraaggestuurd ontwikkelen van woningbouwprojecten vereist inzicht in de woonwens van de consument. De kracht van Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs ligt in het kennen van de woonwensen van de regionale woonconsument en in de kennis van het actuele en toekomstige concurrerende aanbod van nieuwbouwprojecten.

hans-janssen-vastgoed-taxateurs-nieuwbouwontwikkeling-1

Op basis van deze kennis kan Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs in een vroeg stadium van de ontwikkeling marktgerichte adviezen uitbrengen voor de ontwikkeling in de koop- en huursector.

hans-janssen-vastgoed-taxateurs-nieuwbouwontwikkeling-2

Als onze adviseurs in een vroegtijdig stadium bij de ontwikkeling worden betrokken, krijgt vraaggestuurd bouwen een nieuwe impuls. Dat draagt bij aan een structureel gezonde woningmarkt: met inspassing van de kennis van het (toekomstige) aanbod en de actuele vraag wordt de juiste woning gebouwd, op de juiste locatie, voor de juiste prijs.

In alle fasen van een nieuwbouwontwikkeling in de koop- op huursector kan Hans Janssen u behulpzaam zijn bij de planontwikkeling:

hans-janssen-vastgoed-taxateurs-nieuwbouwontwikkeling-3

Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs bevindt zich in een unieke positie: namelijk op het snijvlak van vraag en aanbod. Wij hebben:

Door ons lidmaatschap van de NVM beschikken wij over veel actuele marktgegevens:

De kwaliteit van onze dienstverlening wordt gewaarborgd door ons lidmaatschap van de NVM met als specialisatie Nieuwbouw. Alle mederwerkers krijgen op hun vakgebied permanente educatie en volgen bijeenkomsten bij onder andere de NVM en Neprom.

Regionaal platform nieuwbouw

Met de aanstaande introductie van de website ‘Nieuwbouwkenners’ geven wij ook een concrete invulling aan de gewenste propositie in de presales-fase van projecten. Zoals onderstaand schema laat zien, spelen sociaal media een belangrijke rol in de eerste fase van projecten in het opzoeken en opwarmen van de potentiële doelgroep.

Deze consumenten worden naar de website Nieuwbouwkenners.nl en projectwebsites geleid, waar zij verleid worden om uit de anonimiteit te treden en zichzelf en hu woonwensen kenbaar te maken. Uitstraling, beleving en emotie zich hierbij centrale begrippen. Tot slot wordt Funda als communicatiemiddel toegevoegd met harde informatie, waarbij kenmerken van projecten en bouwnummers gepresenteerd worden aan de consument. De publicatie op Funda gebeurt in de praktijk te vaak pas in een laat stadium.

hans-janssen-vastgoed-taxateurs-nieuwbouwontwikkeling-4

nieuwbouwkennershans-janssen-vastgoed hans-janssen-garantiemakelaars

Contact
Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs
St. Canisiussingel 19H
Nijmegen 6511 TE
Telefoon: 024 - 3 244 244
E-mail: vct@hansjanssen.nl
Volg ons
Zoeken
Nieuws

Awaretrain breidt uit en verhuist naar nieuwbouw Kerkenbos 10-65 te Nijmegen
Met bemiddeling van Hans Janssen Vastgoedconsultants en Taxateurs... Meer nieuws >>

NVM-BussinessRicsNederlands-Register-Vastgoed-Taxateurstmi.fwrev