Meer weten? 024 - 3 244 244

Consultants & Taxateurs

Een juiste affiniteit met vastgoed

Goudwerf 11

6641 TE BEUNINGEN GLD

Vraagprijs € 510.000 k.k.

Huurprijs € 42.600,-  exclusief BTW per jaar.

Nabij afslag A73 gelegen bedrijfsobject met inpandige kantoorruimte, laaddock, magazijn en expeditieruimte. Het totale oppervlak bedraagt circa 1.050 m2 VVO, verdeeld in bedrijfsruimte van 875 m2 en kantoorruimte in 2 lagen (totaal 175 m2). Het perceelsoppervlakte bedraagt 1.667 m2. Bouwjaar 2000. Het gebouw is voorzien van dak-muur en glasisolatie.

Bijzonderheden:
– Alarminstallatie
– 2 lichtkoepels/straten
– 2 heaters
– Aluminium kozijnen met thermische beglazing
– 2x Nefit HR ketels (2015 en 2017)
– Rolluiken begane grond

Bestemming:
Van toepassing is het bestemmingsplan “Bedrijf-1” ten behoeve van bedrijven in de en geeft aan “Bedrijfsdoeleinden I” en is derhalve bestemd voor bedrijven in de milieucategorieen 2, 3.1 en 3.2 die zijn genoemd in de staat van bedrijfsactiviteiten (op te vragen via Hans Janssen Vastgoed Consultants & Taxateurs BV. Tevens is kantoorruimte toegestaan. Voorbeelden van bedrijven die onder andere zijn toegestaan, zijn: Import, export, logistieke opslag, kleine reparatie afdeling, enz.

Parkeren:
Tenminste 8 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Opleveringsniveau:
In huidige staat voorzien van aanwezige voorzieningen.

Servicekosten:
Geen servicekosten van toepassing. Voor rekening van huurder komen alle kosten verbonden aan de levering, het gebruik, het vastrecht en de meteropname afsluiting in het gehuurde van water en elektra. Huurder dient hiervoor zelfstandig met de hiervoor verantwoordelijke nutsbedrijven overeenkomsten aan te gaan.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
De huurprijs te vermeerderen met BTW dient bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

Zekerheidsstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er minimaal een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW gesteld te worden.

Huurprijsindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (reeks CPI- Alle huishoudens, basisjaar 2006 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Op basis van het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) vastgesteld, model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW met standaard algemene bepalingen.

Koopovereenkomst:
Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerend goed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Zekerheidstelling:
De borgstelling bedraagt 10% van de koopsom. Deze dient als zekerheid door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een waarborgsom of bankgarantie.

Aanvaarding:
In overleg.

Meer informatie?
<< Terug naar portfolio
Contact
Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs
St. Canisiussingel 19H
Nijmegen 6511 TE
Telefoon: 024 - 3 244 244
E-mail: vct@hansjanssen.nl
Volg ons
Zoeken
Nieuws

In het centrum van Nijmegen heeft CBRE Investment Management namens het CBRE Dutch Retail Fund een volledig verhuurd monumentaal... Meer nieuws >>

NVM-BussinessRicsNederlands-Register-Vastgoed-Taxateurstmi.fwrev