Meer weten? 024 - 3 244 244

Consultants & Taxateurs

Een juiste affiniteit met vastgoed

Javastraat 68

6524 MG Nijmegen

Huurprijs € 650,- per maand exclusief BTW en servicekosten

Per direct beschikbaar een fraaie kantoorkamer op een bijzondere plek te huur!

De kantoorkamer van 49 m2 is gelegen in een eigentijds kantoorgebouw, centraal gelegen, op loopafstand van het centrum en het NS-station maar toch in een parkachtige groene omgeving werken? Het gebouw aan de Javastraat is onder architectuur verbouwd met representatieve entreepartij met een verrassende hoeveelheid daglichttoetreding op de werkplekken. De indeling van het kantoorpand alsmede de aanwezigheid van alle voorzieningen om gelijk aan het werk te kunnen, maakt deze ruimte met name geschikt voor kantoorgebruikers die veel achter een beeldscherm werken, maar daarnaast ook de mogelijkheid willen om buiten hun lunch te gebruiken en niet, zoals zoveel in het centrum, de hele dag in een omgeving met alleen gebouwen om zich heen willen doorbrengen. Hier hoor je ’s zomers nog de vogels fluiten en is het meer dan aangenaam vertoeven in de omliggende ruime en groene tuin! En dat allemaal op hemelsbreed 150 meter afstand van de St. Annastraat.

Kantoorkamer (49 m2): gelegen op de begane grond met recent gelegde laminaatvloer.

Alle kantoorruimten in het gebouw zijn voorzien van systeemplafonds, gestucte wanden, vloerbedekking, toiletgroep met douche, kantine met uitgebreide keuken, vergaderruimten, receptie. Het pand beschikt daarnaast over airconditioning, alarminstallatie, glasvezelaansluiting en kabelgoten. Buiten is een grote besloten tuin met ruime parkeergelegenheid voor fietsen. Er is een aparte parking voor brommers en motoren.

De kosten voor de algemene ruimten worden naar rato omgeslagen over de gebruikers (factor 1,6). In totaal 3 parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig ten behoeve van laden/lossen en bezoek.

Huurprijzen:
Kantoorkamer (49 m2): € 650,- per maand te vermeerderen met omzetbelasting en servicekosten

Servicekosten € 43,- per m² BVO, bestaande uit g/w/e, tuinonderhoud, schoonmaak algemene ruimten, onderhoud installaties, glasbewassing en vuilcontainers.

* Huurovereenkomst conform laatste ROZ-model kantoorruimte
* Huurtermijn in overleg
* Waarborgsom 3 maanden betalingsverplichting incl BTW en servicekosten.

Aanvaarding: kan op korte termijn

Meer informatie?
<< Terug naar portfolio
Contact
Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs
St. Canisiussingel 19H
Nijmegen 6511 TE
Telefoon: 024 - 3 244 244
E-mail: vct@hansjanssen.nl
Volg ons
Zoeken
Nieuws

In het centrum van Nijmegen heeft CBRE Investment Management namens het CBRE Dutch Retail Fund een volledig verhuurd monumentaal... Meer nieuws >>

NVM-BussinessRicsNederlands-Register-Vastgoed-Taxateurstmi.fwrev