Meer weten? 024 - 3 244 244

Consultants & Taxateurs

Een juiste affiniteit met vastgoed

Javastraat 68

6524 MG NIJMEGEN

Huurprijs € 775,- per maand exclusief BTW en servicekosten

Per direct beschikbaar een fraaie kantoorruimte op een bijzondere plek te huur!!

De kantoorruimte van 63 m2 (met daarnaast samen met de andere huurder op de verdieping te delen pantry en spreekkamer van tezamen 21 m2) is gelegen in een eigentijds kantoorgebouw, centraal gelegen, op loopafstand van het centrum en het NS-station maar toch in een parkachtige groene omgeving werken? Het gebouw aan de Javastraat is onder architectuur verbouwd met representatieve entreepartij met een verrassende hoeveelheid daglichttoetreding op de werkplekken. De indeling van het kantoorpand alsmede de aanwezigheid van alle voorzieningen om gelijk aan het werk te kunnen, maakt deze ruimte met name geschikt voor kantoorgebruikers die veel achter een beeldscherm werken, maar daarnaast ook de mogelijkheid willen om buiten hun lunch te gebruiken en niet, zoals zoveel in het centrum, de hele dag in een omgeving met alleen gebouwen om zich heen willen doorbrengen. Hier hoor je ’s zomers nog de vogels fluiten en is het meer dan aangenaam vertoeven in de omliggende ruime en groene tuin! En dat allemaal op hemelsbreed 150 meter afstand van de St. Annastraat.

Alle kantoorruimten in het gebouw zijn voorzien van gestucte wanden, vloerbedekking, toiletgroep, kantine met uitgebreide keuken, vergaderruimten, receptie. Het pand beschikt daarnaast over airconditioning, alarminstallatie, glasvezelaansluiting en kabelgoten. Buiten is een grote besloten tuin met ruime parkeergelegenheid voor fietsen. Er is een aparte parking voor brommers en motoren.
In totaal 3 parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig ten behoeve van laden/lossen en bezoek.

Huurprijzen:
Kantoorruimte : € 775,- per maand te vermeerderen met omzetbelasting en servicekosten

Voorschot servicekosten € 250,- per maand (bestaande uit g/w/e, tuinonderhoud, schoonmaak algemene ruimten, onderhoud installaties, glasbewassing en vuilcontainers)

* Huurovereenkomst conform laatste ROZ-model kantoorruimte
* Huurtermijn in overleg
* Waarborgsom 3 maanden betalingsverplichting incl BTW en servicekosten.

Aanvaarding: kan op korte termijn

Meer informatie?
<< Terug naar portfolio
Contact
Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs
St. Canisiussingel 19H
Nijmegen 6511 TE
Telefoon: 024 - 3 244 244
E-mail: vct@hansjanssen.nl
Volg ons
Zoeken
Nieuws

In het centrum van Nijmegen heeft CBRE Investment Management namens het CBRE Dutch Retail Fund een volledig verhuurd monumentaal... Meer nieuws >>

NVM-BussinessRicsNederlands-Register-Vastgoed-Taxateurstmi.fwrev