Meer weten? 024 - 3 244 244

Consultants & Taxateurs

Een juiste affiniteit met vastgoed

Mauritsplein 1

6641 BK  BEUNINGEN GLD

Vraagprijs € 585.000,- k.k.

In het centrum van Beuningen bieden we u aan een fraaie kantoorverdieping van maar liefst ruim 1.000 m2 met entree op de begane grond en liftinstallatie.

Indeling:

Begane grond met entree, berging (8 m2), meterkast, lift en trapopgang.

1e verdieping: Grote open ruimte met aan de oostzijde werkkamers en sanitaire voorzieningen.
Aan de zuidwestzijde werkkamer. In het midden is een corridor aanwezig tbv lichtinval. De totale oppervlakte van de eerste verdieping is circa 1.035 m2.

Bestemming:
– maatschappelijke en culturele voorzieningen
– kantoor

Ligging en bereikbaarheid:
De ruimte is gelegen op een goede A-locatie in het winkelcentrum van Beuningen. In de omgeving zijn diverse landelijke (winkel)ketens gevestigd, maar ook speciaalzaken. Daarnaast zijn er allerlei horecagelegenheden in de directe omgeving. De ruimte is goed bereikbaar zowel per eigen vervoer als openbaar vervoer. Er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden op de pleinen in de omgeving. Qua openbaar vervoer zijn op enkele minuten loopafstand diverse bushalte, welke direct in verbinding staan met Centraal Station Nijmegen. Beuningen is zeer centraal gelegen nabij de rijkswegen A15, A73 en A50.

Beuningen is een plaats met ruim 25.000 inwoners, inclusief Weurt, Ewijk en Winssen. Iedere dinsdag van 09.00 uur tot 12.00 uur is er markt op het Julianaplein. Daarnaast is er een actieve ondernemersvereniging die middels regelmatige acties het centrum steeds opnieuw in de belangstelling zet.

Bijzonderheden:
De vraagprijs is gebaseerd op het gebruik als kantoorruimte. Indien er zich een koper meldt met een andere visie omtrent het gebruik, dan dient er het bestemmingsplan in samenspraak met de Gemeente Beuningen te worden gewijzigd. Bij een eventuele wijziging van het bestemmingsplan is het mogelijk dat de prijs, afhankelijk van het gebruik wordt aangepast middels een zogenaamde meerwaarde-clausule.

Opleverniveau:
De ruimte wordt op casco-basis, vrij van huur en gebruik, ontdaan van zaken welke eigendom zijn van de huidige gebruiker, opgeleverd.

Vraagprijs:
€ 585.000,- k.k.

Servicekosten:
De jaarlijkse servicekosten bedragen € 388,33.

Zekerheidsstelling koop:
De borgstelling bedraagt 10% van de koopsom. Deze dient als zekerheid door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een waarborgsom of bankgarantie.

Koopovereenkomst:
Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerend goed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Bijzonderheden:
Eventuele kooptransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Meer informatie?
<< Terug naar portfolio
Contact
Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs
St. Canisiussingel 19H
Nijmegen 6511 TE
Telefoon: 024 - 3 244 244
E-mail: vct@hansjanssen.nl
Volg ons
Zoeken
Nieuws

In het centrum van Nijmegen heeft CBRE Investment Management namens het CBRE Dutch Retail Fund een volledig verhuurd monumentaal... Meer nieuws >>

NVM-BussinessRicsNederlands-Register-Vastgoed-Taxateurstmi.fwrev