Meer weten? 024 - 3 244 244

Consultants & Taxateurs

Een juiste affiniteit met vastgoed

Newomij koopt Nijmeegs woningproject Trebbe

Newomij koopt Nijmeegs woningproject Trebbe

Newomij heeft 26 nog te realiseren appartementen in Lent bij Nijmegen gekocht van Trebbe. De koper zal de appartementen verhuren in de vrijesector.

Trebbe ontwikkelt en realiseert de woningen naar ontwerp van Frank Willems Architecten. De aankoop is begeleid door Hans Janssen Garantiemakelaars. Het appartementengebouw, met in totaal 26 appartementen en 26 openbare parkeerplaatsen op straatniveau, wordt gerealiseerd in de nieuwe wijk Waalsprong op het Eiland van Laauwik. De appartementen krijgen een oppervlakte van gemiddeld 74 m2, verdeeld over vijf bouwlagen.

Waalsprong is het nieuwste stadsdeel van Nijmegen, bestaande uit drie woonkernen. De wijk is tegen het oude dorpskern van Lent aan gebouwd. In deze wijk zijn voornamelijk veel (starters)woningen in het koopsegment gerealiseerd. Daarnaast is er een klein aanbod aan huurwoningen. De gekochte appartementen bevinden zich in het deelplan Eiland van Laauwik, een groene buurt in Lent. Hier zijn de afgelopen jaren ruime koopwoningen gerealiseerd en woningen voor de sociale huur gebouwd.

<< Terug naar nieuwsoverzicht
Contact
Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs
St. Canisiussingel 19H
Nijmegen 6511 TE
Telefoon: 024 - 3 244 244
E-mail: vct@hansjanssen.nl
Volg ons
Zoeken
Nieuws

Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs BV heeft de verkoop mogen begeleiden van het zeer fraaie kamerverhuurobject gelegen Fort Kijk... Meer nieuws >>

NVM-BussinessRicsNederlands-Register-Vastgoed-Taxateurstmi.fwrev