Meer weten? 024 - 3 244 244

Nieuws

Nieuws

Aankoop van een viertal aaneengesloten kamerverhuurobjecten

Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs BV adviseerde een particuliere koper bij de aankoop van een viertal aaneengesloten kamerverhuurobjecten op loopafstand van station Nijmegen. Het betreft totaal 32 kamers met een zevental parkeerplaatsen op eigen terrein.

Lees verder ...
Nieuws

Op een unieke locatie in het Javabos nabij het centrum van Nijmegen verkocht fraai kantoorpand aan particuliere beleggers.

Op een unieke locatie in het Javabos nabij het centrum verkocht Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs aan een tweetal particuliere beleggers een fraai kantoorpand in verhuurde staat. De belegger zal de verhuur voortzetten.

Lees verder ...
Nieuws

Berg en Dalseweg 48 hoek Dominicanenstraat te Nijmegen aangekocht voor particuliere belegger

Aan de Berg en Dalseweg 48 hoek Dominicanenstraat te Nijmegen is een object verkocht bestaande uit 2 appartementen, een horecabedrijf en een aantal onzelfstandige eenheden. Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs BV adviseerde koper bij deze aankoop.

Lees verder ...
Nieuws

Aankoop rijksbeschermd stadsgezicht op Oranjesingel voor particuliere belegger

Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs BV trad op voor een particuliere koper bij de aankoop van een rijksbeschermd stadsgezicht aan de Oranjesingel 71 te Nijmegen.

Lees verder ...
Nieuws

Monumentale portefeuille in de benedenstad van Nijmegen verkocht

Namens woningcorporatie Portaal heeft Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs BV de fraaie woningportefeuille verkocht in de benedenstad van Nijmegen. De monumentale portefeuille bestond uit 5 zelfstandige wooneenheden, 4 onzelfstandige wooneenheden en een bedrijfsruimte met gemengde bestemming.

Lees verder ...
Nieuws

Tweetal monumentale panden op de St. Annastraat verkocht aan particuliere belegger

In november heeft de overdracht plaatsgevonden van een tweetal monumentale panden welke in gebruik waren bij GDO Advocaten. De koper is een particuliere belegger waarbij het doel is de kantoren te transformeren naar appartementen ten behoeve van de verhuur.

Lees verder ...
Nieuws

Twaalftal appartementen verkocht aan de Raadhuisstraat in Druten door Woonhave aan een particuliere belegger

In Druten aan de Raadhuisstraat is een twaalftal appartementen verkocht door Woonhave aan een particulier belegger.

De appartementen worden sociaal verhuurd. De particuliere belegger werd bijgestaan door Hans Janssen Vastgoedconsultants &

Lees verder ...
Nieuws

Voormalige bibliotheek in Beuningen verkocht aan grote landelijke belegger

In Beuningen heeft Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs BV, namens haar opdrachtgever de Gemeente Beuningen de voormalige bibliotheek verkocht aan een grote landelijke belegger. De bibliotheek aan het Mauritsplein 1 heeft een oppervlakte van 1.080 m2 en is hoofdzakelijk gelegen op de eerste verdieping boven Albert Heijn.

Lees verder ...
Nieuws

Het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) uit Nijmegen verwierf recent een complex

Het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) uit Nijmegen verwierf recent een complex bestaande uit een kantoorgebouw van ruim 4.100 m2 VVO, 180 parkeerplaatsen en een gebouw, waarin gedeeltelijk een kinderdagverblijf en een onderdeel van het CWZ aanwezig is.

Lees verder ...
Contact
Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs
St. Canisiussingel 19H
Nijmegen 6511 TE
Telefoon: 024 - 3 244 244
E-mail: vct@hansjanssen.nl
Volg ons
Zoeken
Nieuws

Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs BV adviseerde een particuliere koper bij de aankoop van een viertal aaneengesloten kamerverhuurobjecten op... Meer nieuws >>

NVM-BussinessRicsNederlands-Register-Vastgoed-Taxateurstmi.fwrev