Meer weten? 024 - 3 244 244

Nieuws

Nieuws

Wibeco Vastgoed koopt ruim 90 kamers, een horeca bedrijf en een aantal garageboxen in Arnhem

Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs heeft Wibeco Vastgoed begeleid bij de aankoop van ruim 90 kamers, een horeca bedrijf en een aantal garageboxen in Arnhem. De objecten liggen centraal ten opzichte van het centrum en op korte afstand van het station.

Lees verder ...
Nieuws

Lokale ondernemer in Wijchen koopt ABN AMRO van particuliere belegger

Een lokale ondernemer heeft van een particuliere belegger het kantoorpand (circa 700 m2) aan de Kasteellaan 30 te Wijchen verworven.  Het pand waar nu ABN AMRO is gevestigd is nog verhuurd tot eind 2019.

Lees verder ...
Nieuws

Mooiland verkoopt commerciële ruimte in Cuijk

Woningcorporatie Mooiland heeft de commerciële ruimten aan de Lavendel 240-382 in Cuijk verkocht aan vastgoedbeleggingsfonds Duinweide Supermarkten. De ruimten bestaan uit supermarkt Jumbo, fysiotherapeut Hofmans & Van Benthum, wijkaccommodatie De Nielt,

Lees verder ...
Nieuws

Standvast Wonen verkoopt 18 appartementen en 26 parkeerplaatsen gesitueerd in het complex “de Aak” te Nijmegen De Aak in Nijmegen aan particuliere belegger

Namens Stichting Standvast Wonen heeft ABC Capital onlangs 18 appartementen en 26 parkeerplaatsen verkocht aan een particuliere belegger. Hans Janssen Vastgoedconsultants BV heeft de aankoop begeleid voor particuliere belegger.

Lees verder ...
Nieuws

Newomij koopt Nijmeegs woningproject Trebbe

Newomij heeft 26 nog te realiseren appartementen in Lent bij Nijmegen gekocht van Trebbe. De koper zal de appartementen verhuren in de vrijesector.

Trebbe ontwikkelt en realiseert de woningen naar ontwerp van Frank Willems Architecten.

Lees verder ...
Nieuws

Versoepeling verkoopregels corporatiewoningen

Minister Blok (Wonen en Rijksdienst) biedt de Tweede Kamer het onderzoeksrapport aan over de evaluatie van de regels bij de verkoop van woningen van woningcorporaties.

Klik hier om het pdf bestand te lezen

Lees verder ...
Nieuws

Aangepast puntensysteem huurwoningen van kracht

Het Woningwaarderingsstelsel (‘puntensysteem’) waarmee voor sociale huurwoningen de maximale huurprijs wordt vastgesteld, is per 1 oktober veranderd. Onder bepaalde voorwaarden mogen voor kleinere nieuwbouwappartementen en energiezuinige investeringen extra punten worden toegekend.

Lees verder ...
Nieuws

Help ons mee nieuwbouwmakelaar van het jaar 2016 te worden.

Help ons mee nieuwbouwmakelaar van het jaar 2016 te worden.

Ben jij tevreden over onze dienstverlening en wil je ons helpen om op nummer 1 te belanden?

Lees verder ...
Contact
Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs
St. Canisiussingel 19H
Nijmegen 6511 TE
Telefoon: 024 - 3 244 244
E-mail: vct@hansjanssen.nl
Volg ons
Zoeken
Nieuws

Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs heeft Wibeco Vastgoed begeleid bij de aankoop van ruim 90 kamers, een horeca bedrijf... Meer nieuws >>

NVM-BussinessRicsNederlands-Register-Vastgoed-Taxateurstmi.fwrev