Meer weten? 024 - 3 244 244

Nieuws

Nieuws Transactie

Prachtig kamerverhuurobject verkocht aan particuliere belegger

Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs BV heeft de verkoop mogen begeleiden van het zeer fraaie kamerverhuurobject gelegen Fort Kijk in de Potstraat 34 en 36 te Nijmegen.

Het object bestaande uit een boven- en  benedenwoning omvat totaal 11 kamers,

Lees verder ...
Nieuws Transactie

Aankoop de Waal Portefeuille bestaande uit woningen en winkels in Nijmegen en ‘s-Hertogenbosch

Hans Janssen Vastgoedconsultants B.V.  heeft voor haar particuliere beleggers een fraaie vastgoedportefeuille aangekocht bestaande uit enkele winkels op A1 stand in Den Bosch, 16 appartementen en enkele kamerverhuurobjecten in en rondom het centrum van Nijmegen.

Lees verder ...
Nieuws Transactie

Aankoop monumentaal winkelpand in het centrum van Nijmegen

In het centrum van Nijmegen heeft CBRE Investment Management namens het CBRE Dutch Retail Fund een volledig verhuurd monumentaal winkelpand verkocht aan een particuliere belegger. De winkel is circa 1.600 m2 groot verdeeld over vier verdiepingen.

Lees verder ...
Nieuws

Aankoop van een viertal aaneengesloten kamerverhuurobjecten

Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs BV adviseerde een particuliere koper bij de aankoop van een viertal aaneengesloten kamerverhuurobjecten op loopafstand van station Nijmegen. Het betreft totaal 32 kamers met een zevental parkeerplaatsen op eigen terrein.

Lees verder ...
Nieuws

Op een unieke locatie in het Javabos nabij het centrum van Nijmegen verkocht fraai kantoorpand aan particuliere beleggers.

Op een unieke locatie in het Javabos nabij het centrum verkocht Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs aan een tweetal particuliere beleggers een fraai kantoorpand in verhuurde staat. De belegger zal de verhuur voortzetten.

Lees verder ...
Nieuws

Berg en Dalseweg 48 hoek Dominicanenstraat te Nijmegen aangekocht voor particuliere belegger

Aan de Berg en Dalseweg 48 hoek Dominicanenstraat te Nijmegen is een object verkocht bestaande uit 2 appartementen, een horecabedrijf en een aantal onzelfstandige eenheden. Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs BV adviseerde koper bij deze aankoop.

Lees verder ...
Nieuws

Aankoop rijksbeschermd stadsgezicht op Oranjesingel voor particuliere belegger

Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs BV trad op voor een particuliere koper bij de aankoop van een rijksbeschermd stadsgezicht aan de Oranjesingel 71 te Nijmegen.

Lees verder ...
Nieuws

Monumentale portefeuille in de benedenstad van Nijmegen verkocht

Namens woningcorporatie Portaal heeft Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs BV de fraaie woningportefeuille verkocht in de benedenstad van Nijmegen. De monumentale portefeuille bestond uit 5 zelfstandige wooneenheden, 4 onzelfstandige wooneenheden en een bedrijfsruimte met gemengde bestemming.

Lees verder ...
Nieuws

Tweetal monumentale panden op de St. Annastraat verkocht aan particuliere belegger

In november heeft de overdracht plaatsgevonden van een tweetal monumentale panden welke in gebruik waren bij GDO Advocaten. De koper is een particuliere belegger waarbij het doel is de kantoren te transformeren naar appartementen ten behoeve van de verhuur.

Lees verder ...
Contact
Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs
St. Canisiussingel 19H
Nijmegen 6511 TE
Telefoon: 024 - 3 244 244
E-mail: vct@hansjanssen.nl
Volg ons
Zoeken
Nieuws

Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs BV heeft de verkoop mogen begeleiden van het zeer fraaie kamerverhuurobject gelegen Fort Kijk... Meer nieuws >>

NVM-BussinessRicsNederlands-Register-Vastgoed-Taxateurstmi.fwrev