Meer weten? 024 - 3 244 244

Consultants & Taxateurs

Een juiste affiniteit met vastgoed

Prachtig onder architectuur verbouwde kantoorvilla te koop

Javastraat 68, 6524 MG NIJMEGEN

Vraagprijs € 1.100.000,- k.k.

Prachtig onder architectuur verbouwde kantoorvilla in inspirerende woonomgeving met oase van rust (Javabosje)

Omschrijving:
In deze onder architectuur verbouwde kantoorruimte met een zeer eigentijdse uitstraling en representatieve entreepartij met een verrassende hoeveelheid daglichttoetreding op de werkplekken is een 11-tal huurders (huurovereenkomsten) gehuisvest. De indeling van het kantoorpand alsmede de aanwezigheid van alle voorzieningen om gelijk aan het werk te kunnen, maken deze ruimten met name geschikt voor kantoorgebruikers die veel achter een beeldscherm werken, maar daarnaast ook de mogelijkheid willen om buiten hun lunch te gebruiken. Het is aangenaam vertoeven in de omliggende ruime en groene tuin! En dat allemaal op hemelsbreed 150 meter afstand van de St. Annastraat.

De kosten voor de algemene ruimten worden naar rato omgeslagen over de gebruikers (factor 1,6). In totaal 3 parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig ten behoeve van laden/lossen en bezoek.

De servicekosten omvatten gas/water/electra, tuinonderhoud, schoonmaak algemene ruimten, onderhoud installaties, glasbewassing en vuilcontainers.

In 2019 is het gehele object aan de buitenzijde geschilderd.
In 2018 zijn de plafonds van 1.14/1.15 en 1.16 vervangen incl nieuwe verlichting en vloer. In 2018 is ruimte 1.7 helemaal opgeknapt met nieuwe vloer. In 2020 zijn ruimtes 1.5 en 1.6 samengevoegd en helemaal opgeknapt.

Bereikbaarheid: Centraal gelegen, op loopafstand van centrum en NS station.

Bestemming: Gemengd
De voor Gemengd aangewezen gronden zijn bestemd voor:
• wonen, kantoren, dienstverlening, bedrijven, detailhandel, horeca, en maatschappelijke voorzieningen, met dien verstande dat nieuwe geluidsgevoelige functies alleen zijn toegestaan indien wordt voldaan aan de Wet geluidhinder en maatschappelijke voorzieningen niet zijn toegestaan binnen de gebiedsaanduiding veiligheidszone-vervoer gevaarlijke stoffen;
• bijbehorende voorzieningen zoals verhardingen, terrassen, parkeer- en groenvoorzieningen;
• wadi’s, water en waterhuishoudkundige voorzieningen, alsmede daarbij behorende voorzieningen zoals duikers, kunstwerken en overbruggingen; Zie bijlage

Parkeermogelijkheden: 3 niet-overdekte parkeerplaatsen op eigen terrein ten behoeve van laden/lossen en bezoek.

Oppervlakten:
Kantoor begane grond: circa 520 m² VVO
Kantoorruimte 1e verdieping: circa 171 m² VVO
Totaal: circa 691 m² VVO

De kelderruimte (opslag) is circa 22 m2 VVO

Opleveringsniveau en voorzieningen:
Het object beschikt over airconditioning, alarminstallatie, glasvezel en kabelgoten. Het pand is per kantoorkamer, danwel een aantal aaneengeschakelde kantoorkamers te huur. De kantoorruimten zijn voorzien van systeemplafonds Op de eerste verdieping is een industriële uitstraling aanwezig door de metalen plafonds. De wanden zijn gestuct. De ruimten zijn voorzien van vloerbedekking. In het pand zijn aanwezig: kantine met uitgebreide keuken, toiletgroepen, vergaderruimten, receptie.

Huuropbrengst: € 82.621.32 per jaar (ultimo 1-1-2021) en te vermeerderen met omzetbelasting. Totaal 11 huurders. Servicekosten € 27.810,12 per jaar te vermeerderen met omzetbelasting.

Zekerheidstelling:
Koper dient bij ondertekening van de koopovereenkomst een waarborgsom of bankgarantie te stellen ter grootte van 10% van de koopsom.
De huidige erfdienstbaarheid om te komen en te gaan naar de St. Annastraat te Nijmegen komt te vervallen: deze wordt bij levering opgeheven.

Overige voorwaarden:
Koopovereenkomst conform model NVM 2000, zoals vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen (NVM).

<< Terug naar portfolio
Contact
Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs
St. Canisiussingel 19H
Nijmegen 6511 TE
Telefoon: 024 - 3 244 244
E-mail: vct@hansjanssen.nl
Volg ons
Zoeken
Nieuws

In het centrum van Nijmegen heeft CBRE Investment Management namens het CBRE Dutch Retail Fund een volledig verhuurd monumentaal... Meer nieuws >>

NVM-BussinessRicsNederlands-Register-Vastgoed-Taxateurstmi.fwrev