Meer weten? 024 - 3 244 244

Consultants & Taxateurs

Een juiste affiniteit met vastgoed

Wereldwijde coalitie beroepsorganisaties vastgoedsector zet ethiek op de kaart

Wereldwijde coalitie beroepsorganisaties vastgoedsector zet ethiek op de kaart

RICS is een van de 65 organisaties uit meer dan 30 landen die zijn aangesloten bij de IES, de coalitie voor International Ethics Standards, die een concept heeft opgesteld voor internationaal toepasbare ethische standaard in het vastgoed. Deze standaard bevordert de eenduidigheid, consistentie en transparantie in de wereldwijde vastgoedsector.

RICS heeft zijn eigen codes en ondersteunt de verdere introductie van ethische standaarden in de wereldwijde vastgoedsector. Daarom neemt RICS actief deel aan deze coalitie, die onder voorzitterschap staat van Peter Bolton King. “Wij organiseren de komende drie maanden een consultatie, om er zeker van te zijn dat de definitieve versie een hoge kwaliteit heeft en wordt begrepen en geaccepteerd door alle deelnemende organisaties, professionals en hun klanten.”

Wereldwijd

RICS is het toonaangevende instituut voor vastgoedprofessionals, waarbij 120.000 leden wereldwijd zijn aangesloten, inclusief de ruim 700 leden in Nederland. RICS stelt het algemeen belang voorop. De organisatie bevordert dat haar leden integer en professioneel handelen. RICS stelt normen op voor opleidingen en de beroepsuitoefening en handhaaft gedragscodes door onafhankelijk tuchtrecht.

<< Terug naar nieuwsoverzicht
Contact
Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs
St. Canisiussingel 19H
Nijmegen 6511 TE
Telefoon: 024 - 3 244 244
E-mail: vct@hansjanssen.nl
Volg ons
Zoeken
Nieuws

Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs BV heeft de verkoop mogen begeleiden van het zeer fraaie kamerverhuurobject gelegen Fort Kijk... Meer nieuws >>

NVM-BussinessRicsNederlands-Register-Vastgoed-Taxateurstmi.fwrev