Meer weten? 024 - 3 244 244

Consultants & Taxateurs

Een juiste affiniteit met vastgoed

Wie zijn wij

Kennis van vastgoed

Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs kan vertrouwen op een stevig fundament van kennis, opgebouwd bij onze zusterbedrijven Hans Janssen Bedrijfsmakelaars en Hans Janssen Makelaars. Gezien het groeiende belang van de vastgoedsector hebben wij besloten om de opgedane expertise en ervaring te bundelen in een nieuwe, gespecialiseerde tak. Sinds 1 januari 2016 is Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs een feit. Zo kunnen wij een bredere groep opdrachtgevers bedienen en nog gerichter adviseren.

Gecertificeerde taxateurs en vastgoedconsultants

Wij werken uitsluitend met gecertificeerde taxateurs en woningmarktconsultants die voortdurend worden bijgeschoold op hun vakgebied. Transparantie, duidelijkheid en integriteit behoren tot de kernwaarden van ons team. Al onze medewerkers dragen deze vol trots uit.

Team

Jan-Henri Janssen (1969), directeur

Werkervaring:

De onroerend goedwereld is mij met de paplepel ingegeven. Mijn vader Hans is oprichter van het bedrijf en in 1974 gestart. Ik ben actief geweest als woningmakelaar in Beuningen en na de overstap naar Nijmegen heb ik meerdere functies bekleed. De huidige focus ligt op taxatiewerkzaamheden en beleggingsvastgoed. De echte allroundmakelaar is naar mijn mening verleden tijd. Er gebeurt zoveel in onze wereld en de eisen worden telkens bijgesteld. De bemoeienis door de AFM bij taxaties, integriteitseisen en bijvoorbeeld de veranderende corporatiewereld zijn belangrijke stappen naar een transparantere markt, waarin ik graag werkzaam wil zijn.

Lees meer

Huub van Rumund (1956), Directeur

Werkervaring:

Na ruim 13 jaar bancaire ervaring in commerciële en leidinggevende functies bij ABN AMRO en VSB Bank in 1994 de overstap gemaakt naar de makelaardij. Als hypotheekadviseur gestart bij Hans Janssen Makelaars en vanaf medio jaren ’90 geïnteresseerd geraakt in verkoop en ontwikkeling van nieuwbouwprojecten. Zeer veel kennis en ervaring opgedaan bij nieuwbouwplannen in de gehele regio Nijmegen: klankbord voor gemeenten, aannemers, ontwikkelaars, eigenaren, beleggers en andere marktpartijen.

 • Vanaf Januari 2014: Mede eigenaar Hans Janssen Makelaars.
 • September 1998 tot heden: Directeur Hans Janssen Makelaars BV te Nijmegen.
 • April 1994 tot september 1998: Hypotheekadviseur Hans Janssen Makelaars te Beuningen.
 • April 1993 tot maart 1994: Districtsdirecteur in opleiding VSB Bank te Nijmegen.
 • April 1981 tot maart 1993: Werkzaam bij ABN AMRO in commerciële en leidinggevende functies.
Lees meer

Carla Veenhuis (1975), woningmarktconsultant

Werkervaring:

Als Woningmarktconsultant betrokken bij de advisering en het projectmanagement ten behoeve van planontwikkelingen in het kader van nieuwbouw, herstructurering en herontwikkeling.
Onze totale dienstverlening staat volledig in het teken van initiëren, adviseren, coördineren, begeleiden, controleren, signaleren en bewaken.
Ons uitgangspunt is samen met onze opdrachtgever te komen tot een goed en afzetbaar woonproduct tegen het beoogde financiële eindresultaat.

Voor projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen en overheden zijn WoningMarktConsultants deskundige gesprekspartners.
Door onze vele contacten met de woonconsument op lokaal en regionaal niveau hebben wij een dieper inzicht in de markt dan wie dan ook.
En door onze kennis van de belangen van alle betrokken partijen, de regionale markt en de macro-economische ontwikkelingen vormt ons advies het onmisbare fundament voor succesvolle woningmarketing.
De deskundigheid van de woningmarktconsultant wordt niet alleen ingezet bij nieuwbouwprojecten maar ook bij herstructurering en herontwikkeling.

Advieswerkzaamheden bestaan onder meer uit:

Bestaande bouw

 • Beoordeling woningportefeuille
 • Advies strategische portefeuillebeheer

Nieuwbouw

 • Beoordeling stedenbouwkundige opzet
 • Risicoanalyse nieuwbouwlocatie
 • Marktanalyse bestaande en/of nieuwbouw
 • Opstellen/beoordelen marketingstrategie
 • Swot-analyse
 • Sparringpartner in planuitwerking
 • Second- en overall opinion

Lidmaatschappen: KRMT en de Vereniging van NVM Woningmarktconsultants
Certificering: KRMT

Lees meer

Marilyn van Rooij (1970), Commerciële ondersteuning

Werkervaring:

Inmiddels 8 jaar met veel plezier werkzaam bij Hans Janssen in de onroerend goedwereld. De uitdaging voor mij is om op een efficiënte wijze werk uit handen te nemen in de breedste zin van het woord in de steeds groter worden orderportefeuille

Lees meer

Saskia Konings (1973), Vastgoedadviseur nieuwbouw

Werkervaring:

In 1999 ben ik afgestudeerd aan de HEAO MER/OGM. Ruim 9 jaar heb ik als projectontwikkelaar bij een onafhankelijke projectontwikkelaar de meest mooie uitdagende binnenstedelijke herstructureringen en uitbreidingslocaties door heel Nederland mogen acquireren en realiseren. Vervolgens in 2008 de stap gemaakt naar de corporatiewereld in Nijmegen, waar ik met veel enthousiasme nog 9 jaar mijn ervaring heb uitgebreid.

Sinds 2017 onderdeel van het nieuwbouw(advies)team binnen Hans Janssen, waarin ik onze opdrachtgevers adviseer op het gebied van marktontwikkelingen in relatie tot stedenbouwkundig de meest optimale planontwikkeling (verkoop en verhuur). Daarnaast begeleid ik onze klanten bij zowel de verkoop, aankoop en verhuur van woningen.

Mensen kennen mij als een gedreven persoon die belang hecht aan de relaties die ik aanga. Mijn positieve houding, enthousiasme, deskundige werkwijze en persoonlijke betrokkenheid maakt dat mensen graag met mij samenwerken.

Een duizendpoot, die van vele markten thuis is!

Lidmaatschappen: KRMT en Nieuwbouwspecialist NVM
Certificering: KRMT

Lees meer
Contact
Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs
St. Canisiussingel 19H
Nijmegen 6511 TE
Telefoon: 024 - 3 244 244
E-mail: vct@hansjanssen.nl
Volg ons
Zoeken
Nieuws

Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs BV heeft de verkoop mogen begeleiden van het zeer fraaie kamerverhuurobject gelegen Fort Kijk... Meer nieuws >>

NVM-BussinessRicsNederlands-Register-Vastgoed-Taxateurstmi.fwrev